Tietoja tuotteista

Tältä sivulta löytyy tietoa malleista, joita tällä hetkellä on saatavilla. Varastosta löytyvät valmiit tuotteet ovat esiteltynä etusivulla, josta tuotteita voi myös tilata sivun lopussa olevalla tilauskaavakkeella. Vaihtoehtoisesti voit suunnitella tuotteesi myös itse. Väreistä kuvista ja kuoseista on saatavilla eri vaihtoehtoja, jotka löydät Yksilölliset tilaustuotteet osiosta. Tuotetietoihin on hyvä tutustua ennen tilauksen tekemistä.


Velourhousut:

Housut tehdään paksusta ja kestävästä puuvillavelourista ja housujen vyötäröllä sekä lahkeensuissa käytetään resoria. Resori on vyötäröllä napakka eli housut pysyvät hyvin jalassa myös hoikemmallakin lapsella. Lahkeensuiden resorit ovat tuplapitkät, joiden ansiosta housuilla on pitkä käyttöikä. Kokoja on 10cm välein ja housut ovat reilun mittaiset eli esimerkiksi 100cm housuissa 100cm tulee täyteen jo ennen lahkeen resoria eli housut sopivat vielä lapselle, joka käyttää 110cm vaatteita jne.

Pesu: 40° sekä satunnainen kuivausrummun käyttö sallittu. 

Collegehousut:


Housut ovat pehmeää ja kestävää joustocollegea. Housut ovat malliltaan hieman velourhousuja kapeammat, mutta muilta osin mitoitus on sama. Housujen vyötäröllä on resori sekä kiristysnauha ja lahkeensuissa käännettävät resorit. Housujen sivuissa taskut, jotka ovat erinväriset kuin housujen väri. Kokoja 10cm välein 70cm:stä 140cm asti.

Pesu: 40°, kuivausrummun käyttöä ei suositella

Trikoopaita

Normaali malli
Normaali malli

Trikoopaitaa on saatavissa kahta eri mallia, normaali malli sekä kapea malli. Normaali levyisessä trikoopaidassa on taitettavat resorit hihansuissa, joiden avulla saadaan pidempi käyttöikä paidalle sekä malli on suora. Paita on valmistettu puuvillaelastaanista.

Pesu: 40°, kuivausrummun käyttöä ei suositella.

Kapea malli
Kapea malli


Kapea malli on hieman muotoonommeltu vyötäröltä, lyhyempi pituudeltaan ja hihat ovat kapeammat kun normaali levyisessä trikoopaidassa. Paita on valmistettu puuvillaelastaanista.

Pesu: 40°, kuivausrummun käyttöä ei suositella 


Hupparit:

Huppari ilman vetoketjua
Huppari ilman vetoketjua
Huppari vetoketjulla
Huppari vetoketjulla

Huppari on saatavissa vetoketjulla tai ilman vetoketjua. Hupparit ovat pääsääntöisesti collegekangasta, mutta hupparin voi myös valmistaa trikookankaasta. Huppu ommellaan kaksinkertaisesta kankaasta, ja hihansuissa sekä helmassa käytetään resoria. Hihansuun resorit ovat käännettävät.

Pesu: 40°, kuivausrummun käyttöä ei suositella


Hupputunika

Hupputunika on saman mallinen kuin huppari, mutta n. 10cm pidempi kuin huppari. Hupputunika on pääsääntöisesti valmistettu collegesta, mutta sen voi malmistaa myös puuvillaelastaanista. Huppu on ommeltu kaksinkertaisesta kankaasta.

Pesu: 40°, kuivausrummun käyttöä ei suositella.


Mekko

Mekko on kapean mallinen, jossa on kellotettu helma. Mekko on ommeltu joustavasta puuvillaelastaanista.

Pesu: 40°, kuivausrummun käyttöä ei suositella.